Aksesuvarlar

iPhone için dokunmatik ekran destekli sualtı kılıfı

iPhone cep telefonunuz ile su altında fotoğraf çekebilmenizi sağlayan çeşitli sugeçirmez telefon kılıfları mevcut. Ancak bu kılıfların çoğu su altında dokunmatik ekranı kullanma kolaylığı sunmuyor.

Yeni tasarlanan iPhone kılıfı dokunmatik ekran kullanımına olanak sağlamasının yanı sıra 100 mm kubbe tipi lensi sayesinde yarısı suyun üstünde ve diğer yarısı suyun altında çekimler yapabilmenize imkan tanıyor.

Diğer su altı kılıfları bir takım butonlarla telefonu kontrol etmenizi sağlarken iPhone sualtı kılıfında dokunmatik ekranın dilediğiniz alanını normalde kılıfsız kullanımda olduğu gibi dilediğiniz şekilde kullanabiliyorsunuz.

Böylelikle telefonun ekranında istediğiniz noktaya dokunarak netlemeyi ayarlayabiliyor, fotoğraf veya video çekim arasında seçim yapabiliyor ve parmak ucu hareketleriyle görüntüyü yakınlaştırma ve uzaklaştırma işlemlerini gerçekleştirebiliyorsunuz.

Bunun yanı sıra, Amphipac sualtı telefon kılıfı ile sadece kamera uygulamasını kullanma ile de sınırlı değilsiniz. Çekmiş olduğunuz fotoğraf ve videoları telefonunuzu bu kılıftan çıkarmadan sosyal medyada paylaşabilirsiniz.

Su altında 5 metre derinliğe kadar çekim yapmaya imkan tanıyan Amphipac iPhone sualtı kılıfı iPhone 6, 6s, 7 ve 8 cep telefonu modelleri ile kullanılabiliyor. Şu anda bir Kickstarter projesi olan sualtı kılıfına ön ödeme yaparak 79 USD fiyatla önümüzdeki Nisan ayında sahip olabilirsiniz. Cihazın üretiminden sonraki perakende satış fiyatını ise 149 USD olacağı ifade ediliyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 95

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir