Aksesuvarlar

Geizeer taşınabilir klima

USB ile şarj edilebilen Geizeer taşınabilir klima dilediğiniz her mekanda serin havanın keyfini yaşamanıza olanak tanıyor.

Geizeer taşınabilir klima

Aynı zamanda son derece ekonomik olacak şekilde tasarlanan Geizeer taşınabilir klima ahşap malzemeden üretilmiş. Günde 1 sent’ten daha az masraf üreten Geizeer taşınabilir klima iki ahşap bölüm, şarj edilebilir batarya, microUSB yuvası, fan ve buz haznesinden oluşuyor.

Taşınabilir klimanın kullanımı da son derece kolay. Hazır buz küplerini seyyar klimayı oluşturan iki kaptan alttakine koymanız ve üstteki bölümü yerleştirmeniz yeterli. Üst bölüm kapatılınca elektrik akımı tamamlanıyor ve cihazın içindeki fan çalışmaya başlıyor.

Taşınabilir klima

Çevresindeki alanı 12 metrekareye kadar soğutabilen Geizeer taşınabilir klima serin havayı 360 derece yayabiliyor. Taşınabilir klima 24 saatlik serinletme işlemi için 1 sent’ten daha az elektrik harcıyor. 3.7V bataryası tam olarak şarj edildiğinde taşınabilir klima ile 7 saat kesintisiz kullanım elde edilebiliyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 95

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir