Aksesuvarlar

Parmak izi sensörlü USB bellek

Bulut depolama ve paylaşım teknolojisinin hayatımız girdiği bu dönemde USB bellekler eskisi kadar olmasa da çeşitli amaçlar ve ihtiyaçlar için varlıklarını sürdürüyor. Birtakım özelliklerin kazandırılması sayesinde USB belleklerin kullanımdan kalkması da epey süreceğe benzer.

Günümüzde USB flash sürücüler ağırlıklı olarak internete bağlı olmadan hassas belgeler, PDF dokümanlar ve görüntüler aktarmak için güvenlik amaçlı ya da yüksek boyutlu dosyaları aktarılmasında tercih ediliyor.

Bu tür kullanım amaçlarına yönelik olarak tasarlanan Lexar JumpDrive F35 USB flash sürücü parmak izi sensörü ile dikkat çekiyor. 10 farklı parmak izi tanımlanabilen bu parmak izi sensörlü sürücü verilerin güvenliği ve erişilebilirliği konusunda kullanıcıların için rahatlatıyor.

Parmak izi sensörlü Lexar USB flash sürücü kaydedilen verileri ve belgeleri herhangi bir ekstra yazılım kurmaya ve kullanmaya gerek bırakmadan 256-bit AES kriptolama ile güvenlik altına alıyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 95

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir