Aksesuvarlar

Gigaset bebek telsizi ile her zaman bebeğinizin yanında olun

Gigaset PA530 Audio Plus Bebek Telsizi sizin konforunuzu arttırırken, bebeğiniz ile güvenle kesintisiz iletişim kurmanızı sağlıyor.

Gigaset bebek telsizi

Gigaset bebek telsizi, bebeklerini odasında tek başına bırakamayan anne ve babaların en güvenli yardımcısı oluyor. Gigaset PA530 Audio Plus bebek telsizi, oda sıcaklığından nem seviyesine bebeğinizin ortamını ayarlamanızı böylece onu rahat ettirmenizi sağlıyor. Gigaset bebek telsizi, temel özelliklerinin yanı sıra üst düzey uyarı sensörleri, gece lambası ve saat özellikleri ile de dikkat çekiyor.

Bebek telsizi

300 metreye kadar kapsama alanına sahip Gigaset bebek telsizinin dahili haberleşme fonksiyonu, bebekleri uzaktan sakinleştirme imkanı sunuyor. Titreşimle uyarı sistemi ve beslenme zamanı alarmı ebeveynlerin hayatını kolaylaştırırken, 9 farklı ninni seçeneği bebeklerin mışıl mışıl uyumasına yardımcı oluyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 95

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir