Yazıcılar

Fujifilm Instax mobil yazıcı ile telefondan direkt baskı

Fujifilm’in yeni mobil yazıcısı Instax SHARE SP-2 ile akıllı telefonunuzdan direkt baskı alabiliyorsunuz. Yeni Fujifilm Instax mobil yazıcıda baskı çözünürlüğü önceki modele göre yükseltilerek 800 x 600 nokta ve 320dpi kalitesinde fotoğraflar basılmasını sağlanmış.

Fujifilm Instax SHARE SP-2 yazıcı

Fujifilm Instax SHARE mobil yazıcı fotoğrafları 10 saniye içerisinde basıyor. Fotoğraflar yeni lazer teknolojisi ile renk başına 256 seviye ile basılıyor. Cihaz JPEG ve PNG resim formatlarını destekliyor.

Android ve iOS uyumlu olan Instax SHARE SP-2 mobil yazıcıda bulunan çeşitli görsel efektler fotoğraflara farklı dokunuşlar yapmayı kolay hale getiriyor. Mobil yazıcının uygulaması aynı zamanda kolajlar oluşturma ve elde edilen görüntüleri sosyal ağlara yüklemeye de imkan veriyor.

Fujifilm Instax SHARE mobil yazıcı

Önceki model normal pillerle çalışırken yeni Fujifilm Instax SHARE SP-2 yazıcı şarj edilebilir batarya özelliği ile işleri daha da kolaylaştırıyor. Yeni Fujifilm Instax mobil yazıcı temmuz ayından itibaren 200 USD fiyat ile satışa sunulacak.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 5

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir