Yazıcılar

Polaroid Zip mobil yazıcı ile kablosuz fotoğraf baskısı cebinizde

Polaroid Zip mobil yazıcıGünümüzde fotoğraflar ağırlık olarak sosyal medya da paylaşılıyor ancak kağıda basılı fotoğrafa olan ihtiyaç da bitmiş değil. Cebe sığan ölçülerdeki Polaroid Zip foto yazıcı cep telefonunda direk kablosu baskı kolaylığı sunuyor.

Polaroid Zip mobil yazıcı Zero Ink kağıtlara fotoğrafları 5 x 8 cm boyutlarında basıyor. Isı ve dye teknolojisi ile fotoğrafları basan Polaroid Zip yazıcı 7.4 x 12 cm boyutlarında ve sadece 186 gram ağırlığında. Şarj edilebilir lityum iyon pil ile çalışan Polaroid Zip kablosuz yazıcı tam dolu halde 25 adete kadar fotoğraf basabiliyor.

Polaroid mobil yazıcı

Polaroid Zip ile kablosuz baskı
Fotoğraf basma işlemlerini akıllı telefondan Bluetooth veya NFC kablosuz bağlantı ile gerçekleştiren Polaroid Zip mobil yazıcı beraberinde gelen uygulama sayesinde iOS ve Android işletim sistemli cihazlarla kullanılabiliyor.

Kullanıcılar Polaroid mobil yazıcının uygulaması ile fotoğrafların parlaklık ve kontrast ayalarını yapmanın yanı sıra görüntüler üzerinde 12 farklı görsel efektten dilediklerini uygulayabiliyor, etiketler ve semboller ekleyebiliyorlar.

Polaroid Zip mobil yazıcı fiyatı
Polaroid Zip mobil yazıcının yılın ilk yarısı içerisinde 129.99 USD fiyatla satışa sunulması bekleniyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 5

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir