Yazıcılar

Her türlü yüzeye baskı yapabilen portatif el yazıcısı

Normal bir kağıt baskısı haricinde herhangi bir yüzey üzerine baskı yapma ihtiyacı duyduğunuz zamanlar olmuştur. VIA portatif el yazıcısı her türlü yüzeye baskı yapabilme özelliği ile bu tür gereksinimlere cevap veriyor.

Farklı kullanım alanlarına hitap eden portatif el yazıcısı kapağı açıldığında dilediğiniz yüzeye baskı yapmaya hazır hale geliyor. Kılavuz cetvel bölümleri ile düzgün baskı yapılmasına yardımcı olan cihaz tek bir kaydırma ile dilediğiniz yazı veya şekli istediğiniz yüzeye uygulayabiliyor.

VIA portatif el yazıcısı ile beğendiğiniz bir fotoğrafı istediğiniz yüzeye basabilirsiniz. Cihaz aynı zamanda tarayıcı özelliğine de sahip. Ayrıca el yazıcısını Bluetooth bağlantı üzerinden cep telefonu ile eşleştirerek taradığınız belgeleri telefonunda kaydedebilirsiniz. CMYK renk kartuşu ile gelen portatif el yazıcısı ile siyah / beyaz ya da tamamen renkli baskılar yapmak mümkün.

Cihaz üzerindeki dokunmatik ekran ve kullanıcı arayüzü kolay bir kullanım sunarken ekran üzerinde baskını son halini kontrol edebiliyorsunuz ve böylece yanlış baskı yapma olasılığının önüne geçilmiş oluyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 5

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir