Yazıcılar

LG’den yeni Pocket Photo mobil yazıcı

LG Pocket Photo mobil yazıcı

CES 2014 Fuarı – LG Electronics yeni Pocket Photo 2.0’yi Las Vegas’ta düzenlenen CES 2014 Fuarı’nda tüketicisi ile buluşturuyor. Android ve iOS uyumlu tüm akıllı telefon ve tabletlerde NFC ve Bluetooth ile kablosuz bir şekilde kolaylıkla bağlanılabilen Pocket Photo 2.0, kullanıcıların 5.1 x 7.6 cm (2 x 3 inç) ebatlarında fotoğraf çıkışı almasına olanak sağlıyor.

Piyasadaki en ufak mobil yazıcı özelliği taşıyan LG Pocket Photo 2.0 çok daha fazla çıkış alabilme özelliğine sahip. Ayrıca 313dpi kalitesinde fotoğraf çıkışı alabilen bu ürünün uygulaması, akıllı telefon ve tabletlerden ücretsiz olarak indirilebiliyor. Yeni Pocket Photo’ya ayrıca geliştirilmiş filtreleme efekti ve artırılmış akıllı çerçeve özelliği eklenmiş.

Pembe, beyaz ve sarı gibi renk seçenekleriyle şu anda sadece Çin’de satışta olan Pocket Photo 2.0, bu yıl tüm dünyada satışa sunulacak.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 5

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir