Yazıcılar

Android cep telefonundan Polaroid tarzı anında baskı

Prynt tarafından geliştirilen cihaz Android işletim sistemli akıllı cep telefonunuzu Polaroid tarzı bir baskı cihazına çeviriyor. Daha önce sadece iPhone akıllı telefonlarla kullanılabilen Prynt Pocket şimdi de Android cep telefonu kullanıcılarının hizmetinde.

Cihazın Android versiyonu iPhone versiyonuna kıyasla biraz daha büyük. 30 saniye çerisinde çıktı verebilen cihaza telefonunuzu yerleştirmeniz yeterli oluyor.

Ancak cihazda bağlantı yuvası olarak USB-C tercih edilmiş olması dikkate değer. Bu durum cihazın ileriye yönelik akıllı telefon modelleri ile uyumlu olmasını garantiye alırken nispeten daha eski modellere sahip bir kısım akıllı telefon kullanıcısının da bu Polaroid tarzı yapan cihazı kullanamayacakları anlamına geliyor.

Tek bir şarj ile 20 adet baskı yapabilen Prynt Pocket’in en büyük yeniliklerinden birisi de arttırılmış gerçeklik uyumluluğu. Bu sistemin uygulamasını kullanarak kaydettiğiniz bir kısa videodan fotoğraf kareleri alıp basabiliyorsunuz ve ardından bu basılı fotoğraf karesini uygulamaya gösterdiğinizde video görüntü oynatılmaya başlıyor. Çok gerekli değil ama eğlenceli bir uygulama olduğu kesin.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 5

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir