Aksesuvarlar

iPhone için Blackberry klavyeli kılıf

Yıllar önce klavye karakteristiği ile öne çıkan Blackberry telefonlarda ekranın alt kısmındaki fiziksel tuşlara basarak mesaj ve gönderiler yazılırdı. Bugün tamamen sanal klavyelerin kullanıldığı akıllı telefon dünyasına bir değişiklik getirmeyi amaçlayan tasarımcılar iPhone telefonlara Blackberry fiziksel klavye fonksiyonu kazandıran özel kılıf geliştirdiler.

Clicks özel iPhone cep telefonu kılıfları dairesel yapıda tuşlara sahip. Telefona takıldığında alt kısımda ek bir bölüm olarak fiziksel klavye hizmeti sunan Clicks iPhone kılıfları böylece tüm ekran alanını da kullanma imkanı sunuyor. Tasarımcılar Michael Fisher ve Kevin Michaluk tarafından geliştirilen özel kılıflar Bumblebee sarı ve London Sky gri renk seçenekleriyle geliyor.

Ayrıca bataryası bulunmayan kılıflar telefona ekstra bir ağırlık getirmiyor ve ihtiyacı olan enerjiyi iPhone telefonun pilinden alıyor. Sadece iPhone 14 ve iPhone cep telefonu modelleri ile uyumlu olan bu özel Clicks QWERTY fiziksel klavyeli telefon kılıflarının satış fiyatı 139 dolar olarak belirlenmiş.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 95

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir