Yazıcılar

printWiFi ile kablolu yazıcılardan kablosuz baskı alın

Günümüzde akıllı telefon veya tabletler ile çevremizdeki yazıcılardan baskı alabiliyoruz ancak tüm yazıcıların kablosuz baskı özelliğine sahip olmadığı da bir gerçek. Kablolu yazıcılar üzerinden kablosuz baskı alma imkanı sunan printWiFi bu sorunu kullanıcılar için çözüyor.

printWiFi kablosuz baskı

Android ve iOS mobil cihazlarda yazıcı sürücüleri kurulamaz ve bu cihazlar yazıcılara kablolu olarak da bağlanamazlar. Bu durum mobil halde iken yazıcılardan baskı almayı imkansız hale getirir. imageTech’in printWiFi cihazı her türlü yazıcıdan baskı almaya imkan tanıyor.

printWiFi her türlü cihazın kablo kullanmadan yazıcılara bağlanabilmesini sağlıyor. Cihazın kendisi yazıcıya USB girişinden bağlanıyor ve ardından akıllı telefon ya da tablet bilgisayar üzerinden baskı alınabiliyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 5

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir