Yazıcılar

Canon PIXMA bulut bağlantılı yazıcılar

Akıllı cihazlara ve buluta kolayca bağlanabilen Canon PIXMA bulut bağlantılı yazıcı serisi kaliteli baskı, fotokopi ve tarama işlevlerini gelişmiş Wi-Fi ve Ethernet bağlantısıyla birleştiriyor.

Canon PIXMA bulut yazıcı

Canon’un yeni hepsi bir arada fotoğraf yazıcıları ile akıllı cihazlara ve buluta kolayca bağlanılıyor. Canon PIXMA bulut bağlantılı yazıcılar, olağanüstü ayrıntılı profesyonel kalitede baskılar için ihtiyaç duyulan tüm teknolojiyi bir araya getiriyor. Aynı zamanda hızlılar da. Örneğin PIXMA MG7550 ile, 10 x 15 cm boyutlarında çerçevesiz bir fotoğraf yaklaşık 21 saniyede elinizde oluyor.

Akıllı telefon ve tabletlerle uyumlu Canon PIXMA yazıcılar
Kullanıcılar bu yeni yazıcı ile, yazıcı ekranını kullanarak doğrudan buluttan baskı alma ve doğrudan buluta tarama imkanına kavuşuyor. Gelişmiş PIXMA Cloud Link sayesinde Facebook, Twitter ve çevrimiçi fotoğraf albümlerinden saniyeler içerisinde fotoğraf baskısı alınabilir; Google Drive, OneDrive ve Dropbox gibi bulut hizmetlerine belge baskı/tarama yapılabilir ve hatta taranmış dosyalar/görüntüler doğrudan e-posta üzerinden ekleyip gönderilebilir.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 5

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir