Aksesuvarlar

Bang & Olufsen BeoPlay A2 çanta hoparlör

Bang & Olufsen’in BeoPlay serisinin ilk Bluetooth bağlantılı hoparlörü BeoPlay A2 çığır açan 360 derece sesi, incelikli yalın tasarımı ve rakipsiz 24 saatlik batarya ömrü ile fark yaratıyor.

Bang & Olufsen çanta hoparlör

Bang & Olufsen çanta hoparlör ile 360 derece ses kalitesi
Dünyanın ilk her yöne ses çözümüne sahip düz hoparlörü Tru360 ile donatılan Bang & Olufsen BeoPlay A2, nereye yerleştirilirse yerleştirilsin dinleyen herkesin sesi eşit kalitede duymasını sağlıyor.

24 saat batarya ömrü
BeoPlay A2, tek batarya şarjıyla müziğe ve eğlenceye 24 saat devam etmek için gerekli batarya gücüne sahip. Hoparlörün içindeki şarj edilebilir Li-on bataryada, batarya ömrünü uzatmak için gelen ses sinyalini izleyip tahmin eden Uyarlanabilir Güç Yönetimi özelliği bulunuyor. Bu yenilikçi teknoloji sadece amplifikatörlerin ihtiyaç duyduğu miktarda ve zamanda güç beslemesi sağlıyor.

Bang & Olufsen BeoPlay A2 hoparlör

Kısa, değiştirilebilir, yüksek kalite deri kayışıyla Bang & Olufsen BeoPlay A2 çanta hoparlörü her yere götürebiliyor; Bluetooth teknolojisi sayesinde internet bağlantısına gerek duymadan hoparlörü mobil cihazınızla eşleştirerek anında kullanmaya başlayabiliyorsunuz.

Bang & Olufsen BeoPlay A2 fiyatı
Gri, yeşil ve siyah renk alternatifleri bulunan BeoPlay A2 Bluetooth hoparlör 550 Euro’dan satışa sunuluyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 95

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir