Yazıcılar

DUAL Portatif yazıcı

Portatif yazıcılar yeni değiller ancak bu cihazlar oldukça özel amaçlı baskılar için üretilirler ve genellikle küçük fotoğrafları Polaroid tekniği ile baskı işlerinde kullanılırlar. İşin aslı bu yazıcılar sadece belge basmak için değil çok özel amaçlı portatif fotoğraf baskı cihazlarıdır. Bir de uzun bar şeklinde ve sayfanın üstünden aşağı doğru sabit bir şekilde kaydırarak baskı yapabildiğiniz modeller vardır.

DUAL portatif yazıcı bu iki farklı tasarım dünyasın her ikisinin de özelliklerini bünyesinde bir araya getiren konsept bir ürün. DUAL yazıcıyı baskı yapacağınız sayfa üzerinde stabil bir şekilde kaydırmak zorunda da değilsiniz. Cihazın üzerinde kaydığı silindirler ya baskı yaptığı kağıdı otomatik olarak kaydırıyor ya da kendisi baskı yaparken otomatik olarak hareket ediyor ve kullanıcıyı stresten kurtarıyor.

Masaüstü yazıcılardan çok daha az yer kaplayan DUAL portatif yazıcı standart yazıcılardan daha estetik çizgileri ile de dikkat çekiyor. Ayrıca yazıcının üst yarısı bir tarayıcı olarak da kullanılabiliyor. Böylece yazıcıyı aynı zamanda bir fotokopi makinesi gibi de kullanabilmek mümkün hale geliyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 5

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir