Tabletler

Aktif soğutma sistemli dayanıklı tablet

Juniper’in Mesa Pro tablet bilgisayarı IP68 seviye askerî dayanıklılık standartlarının desteklemenin yanı sıra Intel Core işlemcisini aşırı sıcak çalışma ortamlarında korumak amacıyla aktif soğutma sistemine sahip.

Dayanıklı tablet kategorisindeki ürünler şantiyeler, askeri görev ortamları ve yabani yaşam koşulları gibi zorlu koşullarda sağlam ve dirençli şekilde kullanmak üzere tasarlanır. IP68 standardını destekleyen aktif soğutma sistemine sahip Juniper Mesa Pro tablet bu dayanıklılığı bir üst seviyeye taşıma iddiası taşıyor.

Juniper dayanıklı tablet 10 inç büyüklüğünde güneş ışığında bile rahat okunabilen 1920 x 1.200 piksel çözünürlüklü LCD ekrana sahip. Cihaz eldivenle veya ıslak ortamlarda kullanılabiliyor. Juniper Rugged çerçeve ile korunan Juniper tabletin yan tarafında hızlı işlemlere erişim sağlayan arka aydınlatmalı tuş takımı bulunuyor.

Mesa Pro tabletin MIL-STD-810H dayanıklılık standardı darbelere karşı direnç, toz ve kir koruması ve su geçirmezlik özelliğini sağlıyor. IP68 sertifikası ise Juniper Mesa Pro Windows 11 tabletin 1 metreye kadar su altında 45 dakika kullanılabiliyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 22

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir