Tabletler

Microsoft Surface 3 tablet

Microsoft Surface 3 tabletMicrosoft’un bugüne kadarki en ince ve en hafif Surface modeli olan Surface 3 tablette eksiksiz ve kırpılmamış bir Windows işletim sistemi ile masaüstü uygulamalarının yanı sıra 1 yıllık Office 365 üyeliği ve 4G LTE bağlantı da beraber geliyor.

Microsoft Surface 3 tablet özellikleri
Surface 2 modelinin devamı niteliğindeki Microsoft Surface 3 tablette daha önceki Windows RT işletim sistemi tercih edilmemiş. Özel Surface Pro 3 modeli ile aynı malzemenin ve tasarım özelliklerinin kullanıldığı Microsoft Surface 3 tablet 10.8 inç büyüklüğünde 3:2 görüntü oranlı ekran ile 8.7 mm inceliğinde ve 620 gram ağırlığında gövde tasarımına sahip.

8 megapiksel arka ve 3.5 megapiksel ön kameraya sahip olan Microsoft Surface 3 tabletin pili 10 saate varan kullanım süresinin yanı sıra microUSB şarj girişi, USB 3.0 portu, microSD kart yuvası ve bir Mini DisplayPort girişi bulunuyor.

Microsoft Surface 3 fiyatı
Gücünü dört çekirdek Intel Atom x7 işlemciden alan Microsoft Surface 3 tablet 64 bit Windows 8.1 işletim sistemi ile çalışıyor. Mayıs ayında piyasaya sunulacak olan Microsoft Surface 3 tabletin satış fiyatı 499 USD.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 22

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir