Aksesuvarlar

Dokunmatik USB ile dosyalara hızlı ve güvenli erişim

Dokunmatik ekranlı One-Step USB çubuk üzerindeki OLED ekran sayesinde farklı kullanım özelliklerini bir arada sunuyor. Standart USB sürücülerden biraz farklı olan bu aksesuvar ile belgelerinize daha hızlı, daha güvenli ve daha kolay erişmeniz mümkün.

Dokunmatik Ekranlı USB
One-Step USB çubuğun üzerinde bulunan dokunmaya duyarlı OLED ekran çeşitli işlevleri yerine getirmeye yarıyor. Kullanıcılar OLED ekran üzerinden çubuk içerisindeki bilgisayara takmadan içindeki dosyaları görüntüleyebiliyor ve erişebiliyorlar. USB çubuğu salladığınızda içindeki fotoğraf ve belgeleri bir slayt şeklinde sırayla görüntüleniyor.

Dokunmatik USB
USB çubuğun üzerindeki parmak sensörü ise güvenliği sağlıyor. Kullanıcılar bu sensöre dokunarak USB çubuğu kullanıma açıp kapatabiliyorlar. Ayrıca kullanıcılar OLED ekran aracılığıyla seçtikleri belge ya da fotoğrafı bilgisayara bağlanarak yine USB sürücü üzerinden kopyalayabiliyor, yazıcıdan baskı alabiliyor ve internete yükleyebiliyorlar.

Disk üzerindeki dosyalar en son kullanım tarihlerine göre sıralanıyor, böylece en son erişilen belgeler en üstte görüntülendiği için herhangi bir bilgisayara ya da yazıcıya bağlanıp dosyaları açmaya gerek kalmadan baskı ya da gönderme işlemleri seri şekilde gerçekleştirilebiliyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 95

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir