Akıllı Telefonlar

En zor koşulların telefonu Samsung Galaxy S20 Tactical Edition

Galaxy S20 modeli Samsung’un zengin özelliklerle donattığı bir cep telefonu ancak bu cihazı zorlu koşullarda kullanmak pek akıl kârı olmayacaktır. Samsung, bu telefonun son derece zorlu koşullar altına kullanılmak üzere bir versiyonu tasarladı: Samsung Galaxy S20 Tactical Edition.

Samsung Galaxy S20 Tactical Edition

Samsung’un bu alandaki daha önceki modellerinden Galaxy S9 Tactical Edition’ın devamı niteliğindeki S20 TE akıllı telefon savunma sanayi ve askeri koşullarda kullanılacak şekilde dayanıklı tasarlanmış.

Neredeyse her türlü darbeye dayanıklı gibi görünen bir dış yapıya ve çerçeveye sahip olan Samsung Galaxy S20 TE cep telefonunda verileri NSA standartlarında iki katmanlı şifrelemeye imkan tanıyan DualDAR mimarisine yer verilmiş.

Samsung S20 Tactical EditionSavunma ve askeri alanlardaki operasyonlarda iletişim hayatî bir öneme sahip olduğundan Samsung’un Galaxy S20 Tactical Edition cep telefonunda taktik telsiz haberleşmesini sağlayan önceden tanımlı yazılım desteğinin yanı sıra Private SIM, 5G, Wi-Fi 6 ve CBRS vb aracılığıyla kritik görev cihazlarıyla temasını sağlayan özelliklere de bulunuyor.

Samsung Tactical Edition cep telefonunda aynı zamanda drone sürücü, lazer mesafe tespit, harici GPS ve daha birçok özelliğe de yer verilmiş. Bu tür ortamlara uygun özelliklere donatılmış Samsung Galaxy S20 Tactical Edition akıllı telefon eldiven ile de kullanılabiliyor.

Galaxy S20 Tactical EditionAskeri koşullara uygun tasarlanmış olan telefon gece görüş cihazı aktifken de rahatlıkla kullanılabiliyor. İlave özellikleri de bulunan zorlu koşullara göre tasarlanmış bu özel Samsung Galaxy Tactical Edition cep telefonu savunma sanayi ve askeri alanlardaki taleplere cevap verebilecek.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 77

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir