Cep Telefonları

Dünyanın en küçük cep telefonu Zanco tiny t2

Zanco’dan dünyanın en küçük cep telefonu Zanco tiny t2. Her yere sığacak kadar küçük bir model olan Zanco tiny t2 minyatür cep telefonu aynı zamanda son derece hafif ve en temel kullanıcı özelliklerine de cevap veriyor.

Minyatür boyutlardaki Zanco cep telefonu fotoğraf ve video çekimi, konuşma, mesajlaşma, oyun, takvim ve benzeri özellikleri ile kullanıcıların çok sayıda beklentisine cevap verebiliyor. Dünyanın en minik telefonu Zanco tiny t2’de radyo, kulaklık girişi de unutulmamış. 6,96 cm boyunda ve 2,99 cm genişliğindeki telefonun ağırlığı ise sadece 31 gram.

Gittikçe daha büyük, daha ağır ve dolayısıyla daha hassas ve karmaşık hale gelen günümüz akıllı telefon modellerini aksine Zanco tiny t2 cep telefonu rahat taşıma, kolay kullanım, hafif ve az yer kaplama gibi özellikleriyle ön plana çıkıyor.

Zanco tiny t2 küçük boyutlarda olmasına rağmen fotoğraf çekme, video kayıt, müzik çalma, oyun oynama ve çeşitli bağlantı destekleriyle hemen her türlü ihtiyacı karşılayabiliyor ve minyatür olmasından dolayı herhangi bir dezavantaj yaşatmıyor.

Bluetooth b ağlantı ve 2G & 3G şebeke desteğine de sahip olan dünyanın en küçük cep telefonu Zanco tiny t2’de TFT LCD ekrana yer verilmiş. 500 mAh kapasiteli bataryası bulunan bu minyatür cep telefonunun şarjı 7 güne kadar sürebiliyor. Telefonda Snake, Crossy Road ve Doodle Jump gibi önceden yüklü olarak gelen nostaljik oyunlara ek olarak Racing Attack, Football Trophy, Cosmic Escape ve Jump Ladder gibi seçenekler de mevcut.

Kickstarter üzerinden fonlanan dünyanın en küçük cep telefonu Zanco tiny t2 artık satışa da sunulmuş durumda. Cihazla ilgili teknik detaya ve fiyat bilgisine bu bağlantıya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 18

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir