Cep Telefonları

Google modüler telefonu Project Ara’yı Mobil Dünya Kongresi’nde sergileyebilir

Google Project Ara

Google’ın modüler bileşenlerden oluşan akıllı telefon projesi Project Ara MWC 2015 Mobil Dünya Kongresi’nde ziyaretçilerin beğenisine sunulabilir.

Söylentilere göre, akıllı telefon meraklılarının heyecanla takip ettiği ve detaylarını beklediği Project Ara modüler telefon önümüzdeki günlerde Barselona’da düzenlenecek olan Mobil Dünya Kongresi‘nde ziyaretçiler tarafından görülebilecek. Firma tarafından bugüne kadar herhangi bir resmi açıklama yapılmamakla beraber bir Google ekibinin Barselona’daki etkinlikte Project Ara modüler telefonla ilgili detaylarla birlikte cihazın bir prototipini ve bazı modüllerini sergileyeceğine yönelik söylentiler gittikçe kuvvetleniyor.

Project Ara modüler telefon projesi
Akıllı telefon piyasasını heyecanlandıran Project Ara, bileşenleri kullanıcı tarafından belirlenebilen modüler bir akıllı telefon. Telefonseverler Project Ara ile kamera, işlemci, bellek ve benzeri bileşenleri diledikleri özelliklerde belirleyerek kendilerine ve ihtiyaçlarına göre bir akıllı telefon oluşturabiliyorlar. Zaman içerisinde teknoloji geliştikçe Project Ara modüler telefonun bileşenleri değiştirilerek cihazın sürekli güncel ve yeni olması sağlanıyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 18

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir