Cep Telefonları

Samsung GALAXY Win

Samsung GALAXY Win
Mobil kullanıcılara benzersiz ve pratik bir seçenek sunan GALAXY Win, zorlu görevlerin üstesinden gelecek donanıma sahip olmasının yanı sıra çalışma hayatını ve kişisel yaşamı birbirinden ayırmak için çift SIM desteği, optimum görüntüleme için büyük bir ekran, ve çok daha fazlasını içeren zahmetsiz bir kullanıcı deneyimi de sunuyor.

GALAXY WinSamsung GALAXY Win Android cep telefonu
Cebinize rahatlıkla sığacak şekilde tasarlanan Samsung GALAXY Win, gücünü Android işletim sisteminden alıyor ve gerek oyunları, gerek çoklu medya kullanımını kolaylaştıran güçlü bir donanımla geliyor. 1.2GHz dört çekirdekli işlemcisi ve 4,7 inç ekranıyla canlı renkler ve yüksek çözünürlük sunan GALAXY Win’in 5-megapiksel kamerası kaliteli fotoğraf çekimini eğlenceli ve kolay hale getirmek için Sürekli Çekim, En iyi fotoğraf ile çoklu renk efektleri de içeren özelliklerle donatılmış.

samsung GALAXY Win Android telefonSamsung GALAXY Win fiyatı
Beyaz ve Gri olarak iki farklı renkte satışa sunulacak olan Galaxy Win’in tavsiye edilen son kullanıcı fiyatı ise 899 TL olacak.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 18

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir