Cep Telefonları

Xiaomi Redmi 2 telefonun RAM ve dahili hafızası yükseliyor

Xiaomi Redmi 2Xiaomi’nin Redmi 2 cep telefonu geçtiğimiz günler içinde resmi olarak tanıtılmıştı. Bazı telefonseverlerin cihazın teknik özellikleri ile ilgili hayal kırıklığı yaşadığı haberlerinin ardından Xiaomi bu kullanıcıların beklentilerine cevap olmak üzere Redmi 2 akıllı telefonun başlıca iki özelliğini güçlendirme kararı aldı.

Xiaomi’nin kurucularından Lei Jun’un açıklamasına göre Redmi 2 akıllı telefonun daha önceki 1 GB RAM bellek ve 8GB dahili hafıza özellikleri 2GB RAM beleğe ve 16GB dahili hafızaya yükseltilecek. Xiaomi Redmi 2 telefonun diğer teknik özelliklerinde herhangi bir değişme olmadan aynı kalacak.

Redmi 2’nin güncellenmiş versiyonu 2GB RAM bellek ve 16GB dahili hafızaya ek olarak 4.7 inç HD ekran, Snapdragon 410 dört çekirdek işlemci, Android 4.4 işletim sistemi ve MIUI 6.0 kullanıcı arayüzü ile 2200 mAh kapasiteli batarya gibi özelliklere sahip olacak. Değişmeyen diğer özellikler arasında 4G LTE desteği, 8MP f2.2 arka kamera ve 2MP ön kamera yer alıyor.

Xiaomi Redmi 2 akıllı telefonu fiyatı hakkında ise herhangi bir açıklama yapılmış değil.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 18

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir