Cep Telefonları

Samsung Galaxy S6 akıllı telefon 10 Nisan’da Türkiye’de

Samsung Galaxy S6

Merakla beklenen Samsung Galaxy S6 cep telefonu 10 Nisan tarihinden itibaren “Vodafone Çok Satanlar Masası”nda telefonseverlerin beğenisine sunuluyor. 1 Mart’ta Dünya GSM Birliği (GSMA) tarafından Barselona’da düzenlenen Dünya Mobil Kongresi’nde gün yüzüne çıkan son teknoloji Samsung Galaxy S6 cep telefonu 10 Nisan’da “Vodafone Çok Satanlar Masası”nda yerini alacak.

Samsung Galaxy S6 akıllı telefon
Dünya GSM Birliği (GSMA) tarafından Barselona’da düzenlenen Dünya Mobil Kongresi kapsamında, 1 Mart tarihinde Samsung’un gerçekleştirdiği “Unpacked” etkinliğiyle lansmanı yapılan son teknoloji Samsung Galaxy S6, abonelerine en son teknolojiyi sunmayı ilke edinen Vodafone tarafından 10 Nisan’da Vodafone Çok Satanlar Masası avantajlarıyla satışa sunulacak.

Galaxy S6

Galaxy S6 özellikleri
Samsung Galaxy S6, üstün teknolojisiyle ve akıllı cihaz dünyasına yepyeni bir soluk getiren özellikleriyle dikkat çekiyor. Yeni Samsung, 16 megapiksellik arka kamerası ve 5 megapiksellik ön kamerasıyla fotoğraf kalitesinde çıtayı yükseltiyor. Hızlı şarj teknolojisiyle 10 dakika içinde cihazın pilini 4 saatlik kullanıma hazır ediyor ve her an dijital dünyaya bağlı kalmayı sağlıyor. Yeni Samsung Galaxy S6; siyah, beyaz, altın ve mavi olmak üzere dört farklı renk seçeneğiyle tüketicilere sunuluyor.

Samsung Galaxy S6 piyasaya çıkış tarihi
Üstün donanımı ve şık tasarımıyla dikkat çeken Samsung Galaxy S6, 23 Mart-10 Nisan tarihleri arasında Vodafone Cep Merkezleri’nde sergilenecek. Yeni Samsung için 1-10 Nisan tarihleri arasında ön sipariş alınacak ve Samsung Galaxy S6, 10 Nisan’dan itibaren Vodafone Çok Satanlar Masası’nda satışta olacak.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 18

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir