Televizyonlar

Samsung Curved UHD TV ile tek ekranda 4 içeriğin keyfini çıkarın

Samsung Curved UHD TV

Samsung, geçtiğimiz yıl Türkiye’de de piyasaya sunulan Kavisli UHD TV’ler ile tek ekranda birden fazla içerik keyfi sunuyor. Farklı açılardan bakıldığında da iki kat canlı ve parlak görüntü veren Samsung Curved UHD TV, Multi-Link Screen özelliğiyle harika çoklu görev performansı sağlıyor.

Samsung’un Multi-Link Screen özelliği, çoklu ekran görüntüleme sağlayarak eğlence deneyimini tamamen yepyeni bir aşamaya taşıyor. Bu özellik, UHD ekranda dört farklı ekrana kadar aynı anda istediğiniz içeriklerin görüntülenmesini sağlıyor. Tüketiciler UHD ekranın bir kısmında canlı televizyon izlerken, diğerinde On TV özelliğine göz atabiliyor. Bu sırada dörde bölünmüş ekranın kalan iki parçasında da YouTube’dan video klipler izleyebiliyor ve izlemek için daha fazla içerik arayabiliyor. Böylece tek bir ekranda dört ayrı televizyon keyfi yaşanıyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 8

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir