Kulaklıklar

Sony MDR-1ABT kablosuz kulaklıklar

Sony MDR-1ABT kablosuz kulaklık

Sony, dünyanın en büyük tüketici elektroniği fuarı CES 2015’te görücüye çıkarttığı yeni taşınabilir ses ürünlerini arasında Sony MDR-1ABT kablosuz kulaklık da yer alıyor.

Sony kablosuz kulaklık ses kalitesi
MDR-1A kablosuz kulaklıkların elde ettiği başarının üzerine daha da fazlasını ekleyen yeni Sony MDR-1ABT kablosuz kulaklıklar evin dışındayken yüksek kaliteli sesi ortaya çıkarmanın ideal yolunu sunuyor. Sony’nin yeni kablosuz kulaklıkları yüksek ses kalitesi sunmanın yanı sıra ergonomik kulak yastıkları ve aynı zamanda ses sızıntısını da önleyen iyileştirilmiş tasarımı ile de dikkat çekiyor.

Sony kablosuz kulaklıklar

Sony MDR-1ABT kablosuz kulaklıklar eller serbest konuşma sağlarken, yankı önleme ve gürültü bastırma özellikleri de uyumlu akıllı telefonlarda eller serbest görüşmeler için pürüzsüz ses kalitesi sunuyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 6

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir