Aksesuvarlar

Sony Walkman NW-ZX2 MP3 çalar

Sony Walkman NW-ZX2 MP3 çalar

Sony, dünyanın en büyük tüketici elektroniği fuarı CES 2015’te görücüye çıkardığı Sony Walkman NW-ZX2 MP3 çalar Yüksek Çözünürlüklü Ses’i tam da sanatçıların aslında arzuladıkları gibi ana kayıt kalitesinde yeniden üretebiliyor.

Sony’nin yeni Walkman NW-ZX2 MP3 çalarının S-Master HX dijital amplifikatör özellliği gürültü ve paraziti azaltırken daha net bir akustik deneyim için geniş frekans tepkisi üretiyor. Sony Walkman MP3 çalar aynı zamanda kullanıcıların daha yüksek kaliteli sesin keyfini sürebilmesi için MP3’ü ve diğer sıkıştırılmış müzik dosyalarını yükselten DSEE HX teknolojisi ile de donatılmış durumda.

NW- ZX2 Walkman 192 kHz/24 bite kadar dijital müzik dosyalarını ve MP3, WMA, AAC, FLAC, AIFF, WAV, ALAC ve DSD gibi uyumlu dosya formatlarını destekliyor. Sony Walkman NW-ZX2 MP3 çalar aynı zamanda 128GB dahili belleğin yanı sıra bir micro SD kart yuvası, Wi-Fi ve şarj başına 60 saate kadar müzik çalma imkânı sunan bir yüksek kapasiteli Lityum-iyon pile de sahip.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 95

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir