Kulaklıklar

Bang & Olufsen Play H6 kulak üstü kulaklıklar

Bang&Olufsen B&O PLAY H6 kulak üstü kulaklıklar, üç yeni çeşidiyle müzik ve stil tutkunlarının beğenisine sunuldu. Üstün ses kalitesiyle B&O PLAY H6 kulaklıklar yeni serisiyle özellikle gençler ve çarpıcı tasarım meraklılarının ilgisini çekecek bir dizayna ulaşıyor.

Bang & Olufsen kulaklıklar
B&O Play H6 kulaklık özellikleri
Müzik paylaşımınızı sağlayan mekanizma ve tercihinize uygun olarak kulaklık kablosunu soldan sağa değiştirme imkanı sunan Bang & Olufsen Play H6 kulak üstü kulaklıklar ayrıca cihazınızı direkt kablodan denetlemenizi sağlayan inline kumanda ve mikrofona da sahip. Yaklaşık 230 gram ağırlığında olan Bang & Olufsen Play H6 kulak üstü kulaklıklar endüstri tasarımcısı Jakob Wagner tarafından tasarlanmış

Bang & Olufsen Play H6 kulaklıklar
Bang & Olufsen renk seçenekleri
Grafit kırmızısı, kestane rengi ve koyu mavi olmak üzere müzik tutkunlarına ve stil meraklılarına özel olarak tasarlanmış üç yeni çeşidiyle estetiği yüksek kaliteyle buluşturuyor.

Bang Olufsen kulak üstü kulaklık
Bang & Olufsen kulak üstü kulaklık fiyatları
Bang & Olufsen Play H6 kulak üstü kulaklıklar 450 Euro / 1.300 TL fiyatla satışa sunulmuş durumda. B&O PLAY H6 kulaklıklara Bang & Olufsen Nişantaşı mağazasından ulaşabilirsiniz.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 6

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir