Kulaklıklar

Telefondan bağımsız Hepsi Bir Arada Bluetooth kulaklık

Vinci ses ile kumanda edilebilen kulaklığı birçok özelliği bir araya getiriyor. Boyun tipi bir Bluetooth kulaklık olan Vinci 2.0 aynı zamanda fitness takip, sesli asistan ve müzik çalar görevlerini de yerine getiriyor.

Günümüzün pek çok kulaklık modeli akıllı telefon bağlantılı cihazlar. Ancak Vinci kulaklık kendi özel mini bilgisayar tasarımı sayesinde 3G, Wi-Fi, sesli kontrol ve fitness takip özelliklerinin hepsini akıllı telefon gibi herhangi bir cihaza bağımlı olmadan tek başına gerçekleştirebiliyor.

Yeni nesil Vinci kulaklık tek bir şarj ile sekiz saat kullanım sağlıyor. Vinci 2.0 kulaklıkta dört çekirdek Cortex A7 CPU işlemci, 1 GB RAM bellek ve 8, 16 veya 32 GB dahili hafıza seçeneği bir arada sunuluyor.

Kulaklık Wi-Fi, 3G ve Bluetooth kablosuz bağlantıları desteklerken daha önceden kayıtlı ya da streaming müzik dinleme ve sesli komutlara uyma ile fitness çalışmalarını takip etme imkanı da sunuyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 6

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir