Dizüstü Bilgisayarlar

Acer Aspire Switch ikisi bir arada dizüstü bilgisayarlar

Acer Aspire Switch dizüstü bilgisayarlarIntel Atom dört çekirdekli işlemcili yeni Acer Aspire Switch 10 dizüstü bilgisayarlar yeni menteşe tasarımını, gelişmiş ergonomiyi ve daha fazla işlem gücünü bir arada barındırıyor. Aspire Switch 10 ve Switch 11 dizüstü bilgisayarlar ücretsiz Windows 10 yükseltmesi için Acer desteğine sahip.

Acer Aspire SwitchAcer Aspire Switch 10 özellikleri
İnce, hafif ve dayanıklı yeni Aspire Switch 10 E (SW3-013) ve Switch 10 (SW5-015) sınıfa veya işe götürmeniz veya seyahatlerinizde kullanmanız için üretilmiş. Eksiksiz bir Microsoft Windows 8.1 tabanlı dizüstü bilgisayar ve tablet, mandalsız yerleştirme ve dört mod arasında kolay geçiş için manyetik ve çıkarılabilir tasarıma sahip esnek bir cihazda bir araya getirilmiş.

Aspire Switch 10 dört farklı kullanım modu
Bunların arasında içerik oluşturma ve diğer verimlilik uygulamaları için dizüstü bilgisayar; internette gezinme, film izleme, tablet oyunları oynama ve not alma için pad; küçük toplantılarda sunum yapma, arkadaşlarla paylaşma ve görüntülü konuşma iletişimi için ekran ; ve uçak veya trende seyahat ederken film izleme ve dar alanlarda maksimum ölçüde yararlanma için çadır modları mevcut.

Aspire SwitchHD 10 parmak dokunmatik ekran
HD 1280 x 800 çözünürlüğe sahip ekranı net ve canlı görseller sunuyor ve 10 parmak çoklu dokunmatik özelliğine sahip.  Ekrandan salınan mavi ışığı azaltarak göz yorgunluğunu azaltmak için Acer BlueLightShield içeren Acer VisionCare, ve daha iyi görünürlük sağlamak adına güneş ışığı altında ekran çıkışını optimize eden Acer LumiFlex özelliklerini barındırıyor. Belirli yapılandırmalarda, Acer Switch Lock klavye yuvasının kaybolması veya çalınması durumunda değerli verilerin korunması için dahili HDD koruması sağlıyor.

2.0 MP bir ön kamera görsellerin doğaçlama olarak yakalanmasını sağlıyor ve aileniz, arkadaşlarınız ve ortaklarınızla yüksek kaliteli görüntülü konuşmalar için 1080p FHD ses/video kaydı yapabiliyor. 22Whr bir pille donatılan bu cihaz, 7 saate kadar video oynatımı sağlıyor.

Acer Aspire Switch dizüstü

Yumuşak bir klavye yazı yazma konforunu ve hızını arttırmak için araları yeterince açık tuşlar ve dokunsal geri bildirim sağlıyor. Ek olarak, Hassas Touchpad’i altı touchpad hareketini destekliyor ve bilinçli olarak yapılan parmak hareketleri ile kazara yapılan temasları birbirinden ayırıyor. Öne dönük iki stereo hoparlör görüntülü konuşmalar, oyunlar ve müzikler için net sesler sunuyor.

Acer Switch dizüstü bilgisayar bağlantıları
Biri tam boy, diğeri mikro olan iki USB 2.0 bağlantı noktası yazıcılara, harici belleklere ve diğer dijital cihazlara bağlantı sağlarken bir mikro HDMI bağlantı noktası müşterilerin filmler ve daha fazlasını daha büyük bir ekranda görüntüleyebilmeleri için tam boy bir monitöre bağlanmalarına izin veriyor. Kablosuz bağlantı Bluetooth 4.0 ve 802.11a/b/g/n aracılığıyla sağlanıyor.

Acer Aspire Switch 10 E fiyatları
Acer Aspire Switch 10 E (SW3-013) Mayıs ayından itibaren 299 euro  başlangıç fiyatıyla ve Aspire Switch 10 (SW5-015) dizüstü bilgisayar da Haziran ayından itibaren 449 euro başlangıç fiyatıyla satışa sunuluyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 19

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir