Dizüstü Bilgisayarlar

Yeni Toshiba KIRA Ultrabook

Toshiba KIRA UltrabookYeni özellikleriyle 13.3 inç ekranlı Toshiba KIRA modeli en üstün Ultrabook iddiası ile hem kişisel, hem de iş amaçlı kullanım için performansı ileri bir boyuta taşıyor. Avrupa’da ilk kez, detay netliği ile PixelPure (2560 x 1440) dokunmatik ekran ve yansıma yapmayan yeni Full HD (1920 x 1080) ekran seçenekleri dahil olmak üzere farklı konfigürasyonlara sahip KIRA pazara sunulmuştur. İnce ve seçkin tasarımın ve inanılmaz performansın ideal birleşimini sunarak, kullanıcıların bir Ultrabook cihazdan beklentileri yeniden tanımlıyor.

Toshiba KIRA Ultrabook özellikleri
Özel olarak üretilen Harman Kardon hoparlörler ve DTS Studio Sound teknolojisi ile kullanıcılar olağanüstü derinlikli, üstün bir ses deneyiminin keyfini sürebiliyorlar. Kullanışlılık ve kolaylık sağlayan 3 x yüksek hızlı USB 3.0 girişi, Ultra HD çıkış özellikli 1 x HDMI ve kablosuz ekran teknolojileri gibi tüm bağlantı çeşitleri içerikleri Tohsiba KIRA ultrabook‘ta sorunsuzca paylaşmak için mevcut.

Güçlü performans ve taşınabilirlik
Toshiba’nın KIRA modeli üstün performans ve kaliteli görüntüler sunan yeni 5. nesil Intel Core işlemcilere sahip. 5. nesile kadar Intel Core i7 işlemcileri performansı arttırırken daha az güç harcayarak daha uzun pil ömrü sağlıyor. Full HD versiyonunda sürekli kullanımda 13 saate kadar ve PixelPure modelinde 10.45 saate kadar kullanım süresi sayesinde kullanıcılar, güç kaynaklarından uzaktayken çalışmayı veya oyun oynamayı sürdürebildiklerinden uzun süreli uçuşlarda, seyahat sırasında veya ofis dışı çalışmada ideal çözüm sağlıyor.

Full HD yüksek çözünürlüklü ekran
Yeni KIRA serisi PixelPure veya Full HD çözünürlük ile farklı ekran seçenekleri sunuyor. Yüksek çözünürlüklü 2.560 x 1.440 PixelPure dokunmatik ekran seçeneği ile IGZO (Indium Gallium Zinc Oxide) ekran teknolojisi yüksek bir netlik sunarken, Corning Concore cam hareket halindeki yaşamlar için gereken korumayı sağlıyor. Yeni Full HD seçeneği, film seyretmek veya videoları düzenlemek için güçlü renk üretimi ve mükemmel görüntüleme açısı sunan IPS teknolojisine sahip 300 NIT ekran içeriyor. Yansıma yapmayan ekran, yansımaları azalttığından dış mekanda veya parlak ışıklar altında çalışmak için ideal ve içerikleri her zaman görünür kılıyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 19

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir