Aksesuvarlar

SanDisk kablosuz USB bellek

SanDisk kablosuz USB bellek ile bilgisayara takmaya gerek kalmadan dosyalarınıza erişebiliyor ve her türlü belgeyi aktarabiliyorsunuz.

SanDisk kablosuz USB bellek

SanDisk Wireless Stick USB bellek cebinizde, çantanızda veya odanın öteki tarafındaysa, medya dosyalarınıza kablosuz olarak erişebiliyor, büyük dosyalar transfer edebiliyor, HD video ve müzik akışı gerçekleştirebiliyor ve mobil aygıtınız ile bu cihazlar arasında fotoğraf ve video aktarımı yapabiliyorsunuz.

Şarj etmek dışında hiç bilgisayara takmak zorunda olmadığınız SanDisk kablosuz USB bellek üzerinden SanDisk Connect uygulamasının kurulu olduğu mobil cihazlarınıza tüm dosyalarınızı belirli bir mesafeden, istediğiniz cihaz üzerinde yükleyebilir, indirebilir, kaydedebilir, paylaşabilir ve oynatabilirsiniz.

Müzik ve videoların akışını toplamda üç akıllı telefona, tablete veya bilgisayara, yakın mesafede, örneğin arka koltukta, yan çadırda veya konferans masasının diğer ucunda olmaları koşuluyla gerçekleştirebilen SanDisk kablosuz USB bellek 16, 32, 64 veya 128 GB seçeneklerine sahip.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 95

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir