Aksesuvarlar

Televizyondan kayıt yapabilen harici disk

ADATA Choice HC500 model taşınabilir disk, akıllı TV’lere bağlanıp daha sonra izlenmek üzere istenen program ya da film kaydedilebiliyor. Aynı zamanda bulut destekli olan ürünle her yerden dokümanlara ulaşmak mümkün.

Televizyondan kayıt yapabilen harici diskSağlam ve şık metal bir kaplamaya sahip olan ADATA HC500 harici disk akıllı TV ya da PC’ye bağlanarak çok hızlı bir şekilde kayıt yapabiliyor. USB 3.0 desteği olan ürün, modern yaşamın getirdiği daha yüksek çözünürlüklü videoları da hızla kaydedebilmeyi sağlıyor. Akıllı TV’yi programlayarak daha sonra izlemek üzere sevilen bir programı, maçı ya da filmi ADATA HC500’e kaydetmek mümkün.

Windows, Mac OS, IOS ve Android destekli olan NTI Mist kişisel bulut yazılımı sayesinde akıllı telefon, tablet ya da bilgisayarlardan istenilen yerden, istenilen zaman diskteki verilere güvenli bir şekilde ulaşılabiliyor.

500GB ve 1TB kapasite seçenekleri de olan ürünün satış fiyatı sırasıyla 55,99 USD+KDV ve 71 USD+KDV.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 95

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir