Aksesuvarlar

Giyilebilir teknolojinin yeni ürünü Quadro akıllı yüzük

Quadro’nun giyilebilir akıllı ürün grubunun yeni üyesi Quadro akıllı yüzük değerli madenlerden üretilmiş olan şık tasarımı ile mobil kullanıcıların yine hayatını kolaylaştırmayı amaçlıyor. NFC kablosuz iletişim teknolojisi ile çalışan akıllı yüzüklerin şarj ihtiyacı bulunmadığı gibi sudan da etkilenmiyor.

Quadro akıllı yüzükQuadro akıllı yüzük ile neler yapılabilir?
IP68 su geçirmezlik standartlarına da sahip Quadro akıllı yüzüğün Kartvizit Paylaşım özelliği aracılığıyla iletişim bilgilerinizi sadece bir dokunuşla taşıyarak aktarabilir, tek dokunuşla cihazınızdan diğer mobil cihazlara resim ve karakterler içeren özel mesaj gönderebilir, Akıllı Kilit ve Program Kilit özellikleri sayesinde güvenli erişimi sağlarken, görünmesini istemediğiniz programları da gizleyebilirsiniz.

Ayrıca farklı ortamlar için birden fazla uygulamayı tek dokunuşla otomatik çalıştırabilir, mobil cihazınızın internet tarayıcısındaki herhangi bir linki yine tek dokunuşla başka cihazlara taşıyabilirsiniz. Quadro, yakın gelecekte güvenli kapı açma/kapama uygulamalarında ve kredi kartı alternatifi olarak ödeme sistemlerinde de Quadro Akıllı Yüzük ürünlerinin yerlerini almasını amaçlıyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 95

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir