Akıllı Telefonlar

HTC One M8s akıllı telefon

HTC One M8sHTC One M8s akıllı telefonda tam metal gövde ve darbelere dayanıklı sert bir ekran sunmak için Corning Gorilla Glass’dan yapılmış 5 inç Full HD ekran bulunuyor.

HTC One M8s telefon özellikleri
HTC One M8s akıllı telefon kusursuz selfieler için üretilen 5 megapiksellik ön kamerasının yanı sıra fotoğrafçılığa yatkın kullanıcıların çekimleri en ince detayları ile yakalamasına imkan veren bir 13 megapiksel çözünürlüklü ana kamera ile mükemmel görüntüleme seçenekleri de sunuyor. Görüntüleri dönüştüren ve insanların akıllı telefon kameralarını kullanma şekillerinin sınırlarını zorlayan bir dizi araç sunan HTC Eye Experience da yine HTC One M8s’in sahip olduğu bir diğer özellik.

İki ön stereo hoparlör
Yine iki ön stereo hoparlörü sayesinde, müzikseverlere ve sinema meraklılarına net ses sunan HTC Boomsound ile olağanüstü bir ses deneyimi de sağlanıyor. Bu özellikler, etkileyici hız ile internette tarama yapmak, müzik dinlemek, metin iletisi göndermek ve konuşmak için bol zaman bırakan uzun pil ömrünü güvence altına alan 2840 mAh bir pil ve süper verimli Qualcomm Snapdragon 615 Sekiz Çekirdekli işlemci ile destekleniyor.

En son versiyon Android Lollipop işletim sistemi
Android Lollipop 5.0’in en son sürümü ve HTC’nin tescilli Sense 6.0 yazılımı ile desteklenen HTC One M8s akıllı cep telefonu muhteşem özellikler ile dolu, pürüzsüz ve kusursuz bir deneyim sunuyor. Popüler HTC BlinkFeed geri dönerek kullanıcıların en sevdikleri sosyal içeriklere ve en son haberlere anında, tek bir yerden ulaşabildiği canlı bir ana ekran yaratıyor. Bu kullanım kolaylığı, HTC One M8s’e anında akıllı erişim sağlayan Motion Launch ile daha da pekiştiriliyor; örneğin, kullanıcılar sadece akıllı telefonu kulaklarına yaklaştırarak gelen çağrıları cevaplayabiliyorlar. Benzer şekilde, HTC Switch, tüm içerik ve bilgilerin başka bir Android telefon veya iPhone’dan taşınmasını hızlandırıp kolaylaştırıyor.

HTC One M8s nisan ayında satışa sunuluyor
HTC One M8s, cömert 16GB dahili belleği sayesinde telefon üzerinde en önemli dosya ve şarkılarınız için yeterli saklama alanı sunuyor. Bu, kullanıcıların bir 128GB microSD kart eklemesine imkan veren micro SD yuva ile güçlendirilerek akıllı telefonu herkesin büyük fotoğraf, müzik veya video koleksiyonları için mükemmel hale getiriyor. HTC One M8s, Türkiye’de Nisan ayı içinde kursun gri rengiyle  mobil operatör mağazaları ve elektronik mağazalarından temin edilebilecek.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 77

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir