Robotlar

İTÜ Robot Olimpiyatları başlıyor

İTÜ Robot Olimpiyatları

İTÜ Kontrol ve Otomasyon Kulübü (OTOKON) tarafından düzenlenen İTÜ Robot Olimpiyatları, 9-10-11 Nisan 2015 tarihlerinde İTÜ Ayazağa Yerleşkesi Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek.

Robot Olimpiyatları

İTÜ Robot Olimpiyatları
Bu yıl dokuzuncu kez düzenlenen İTÜRO 2015 İTÜ Robot Olimpiyatları robotik alanında çalışan öğrencileri, akademisyenleri ve endüstri temsilcilerini bir araya getirecek. Uluslararası alanda robotik ve kontrol alanında çalışmalar yürüten akademisyenler, 3 gün sürecek etkinlikte düzenlenecek; seminer, söyleşi, panel ve sergiler ile robotik ve kontrol alanındaki gelişmeleri katılımcılarla paylaşılacak.

Robot Olimpiyatları Programı

Robot Olimpiyatları kategorileri ve ödülleri
İTÜ Robot Olimpiyatları Mikro Sumo, Çizgi İzleyen, Yangın Söndüren, Kendini Dengeleyen Robot, Labirent, Serbest Kategori, Merdiven Çıkan, Senaryo: İnşaat, Renk Seçen ve Basketbol olmak üzere 8 farklı kategoride gerçekleşecek. İTÜRO 2015’in altın sponsorlarından olan Autodesk, robotlarını Autodesk ürünleri ile 3 boyutlu olarak tasarlayan yarışmacılardan dereceye girenleri “Dijital Tasarım Ödülü” ile ödüllendirecek. Monster Abra A5, Roland iModela, VEX Robotik Kiti, Robotistan ve Robot Sepeti yarışmanın diğer ödüller arasında yer alıyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 5

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir