Fotoğraf Makineleri

Nikon 1 J5 aynasız fotoğraf makinesi

Nikon 1 J5 fotoğraf makinesi

Nikon’un en son model retro tasarımlı Nikon 1 J5 aynasız dijital fotoğraf makinesi 20.8 megapiksel çözünürlüklü VFI CMOS sensöre ve kablosuz bağlantıya sahip.

Retro tasarımıyla Olympus ve Fujifilm’in çizgilerini andıran Nikon 1 J5 fotoğraf makinesi 20.8 MP VFI CMOS sensöre, XP5A görüntü işlemcisine ve 12,800’e varan ISO değerleri ile WiFi ve NFC kablosuz bağlantı teknolojilerine sahip.

Nikon aynasız fotoğraf makinesiNikon 1 J5’in dikey açıda 180 derece hareket edebilen 3 inç büyüklüğündeki LCD ekranı ile selfie fotoğrafların ve yüksek ya da alçak bakış açılarından çekimlerin gerçekleştirilmesi için ideal bir çözüm sunuyor. Nikon 1 J5 fotoğraf makinesi 30/60 kare/sn hızlarında Full HD kalitesinde ve saniyede 15 kare hızında ise 4K görüntü kalitesinde video kaydedebiliyor.

Nikon 1 J5 modeli 500 dolar’dan başlayan fiyat etiketi ile aynasız dijital fotoğraf makineleri dünyasına adım atmak isteyen fotoğraf meraklıları için ekonomik bir seçenek sunuyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 23

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir