Aksesuvarlar

HTC Grip akıllı bileklik ile formunuz kontrol altında

HTC akıllı bileklik

HTC ilk yüksek performanslı, akıllı fitness takipçisi olan GPS özellikli HTC Grip akıllı bileklik modelini görücüye çıkardı.

Android ve iOS cihazların yanı sıra kalp atış hızı monitörleri gibi Bluetooth özellikli aksesuarlar ile de uyumlu olan Grip, fonksiyonelliğini artırarak Under Armour Connected Fitness platformuna ek performans verileri sağlıyor.

HTC Grip akıllı bileklik özellikleri
En ekstrem antrenman rejimlerini dahi rahat şekilde desteklemek üzere tasarlanan HTC Grip akıllı bileklik kıvrımlı su geçirmez bant özelliğiyle antrenmanlar sırasında cildinizi sıkıştırmadan veya kıyafetinize takılmadan bileğinize uyum sağlıyor.

Eğimli PMOLED ekran, hareket halindeyken zamanı, mesafeyi ve uyarıları okumayı da kolaylaştırıyor. Mükemmel şekilde oturmasını sağlamak için üç farklı boyutta temin edilebilen HTC Grip akıllı bileklik hem tarz hem de performans olarak en gelişmiş antrenman ekipman ve kıyafetlerini tamamlıyor.

Koşudan bisiklete ve spor salonunda geçirilen zamana kadar çeşitli egzersizleri takip ve kayıt edebilen HTC Grip akıllı bilekliğin sugeçirmez olması cihazı spor salonundan duşa ve ötesine kadar her adımı takip etmek için mükemmel bir seçenek yapıyor.

HTC Grip

Tek şarj ile 2.5 güne varan kullanım süresi
100 mAh pili, entegre GPS açıkken beş saate kadar ömür sağlarken Grip’in tümü de UA Record ile gerçek zamanlı olarak senkronize olabilen güzergah, mesafe, tempo ve yakılan kalori bilgilerini doğru şekilde yakalamasına imkan veriyor. Aynı zamanda aralarında Under Armour A39’un da bulunduğu bir dizi harici kalp atış hızı monitörüne de bağlanabilmesi Grip’i kalp atış hızını takip etmek isteyen sporcular için ideal hale getiriyor. Günlük kullanım için, tek şarjda 2,5 güne kadar dayanan Grip, günlük faaliyetleri takip etmek için ideal.

HTC Grip akılllı bileklikHTC Grip akıllı bileklik satış fiyatı ve piyasaya çıkış tarihi
Grip akıllı bileklik büyük, orta ve küçük olmak üzere üç farklı ölçüde piyasaya sunulacak. Cihazın Siyah/ Yeşil modelinde başka renk seçeneği bulunmuyor. HTC Grip akıllı bileklik satış fiyatı 199 USD olacak.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 95

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir