Tasarım Ürünler

HTC Vive sanal gözlük ile sınırsız yeni bir hayat

HTC Vive sanal gözlükHTC, Barcelona’da gerçekleştirilen Dünya Mobil Kongresi’nde kitleleri sanal gerçekliğe bir adım daha yakınlaştıran HTC Vive sanal gözlük ürününü duyurdu.

HTC Vive sanal gözlük
HTC ve Valve ortaklığının yeni sanal teknolojisi, iletişim, seyahat, öğrenme, oyun oynama, sosyalleşme, hatta alışveriş gibi pek çok deneyimi, bir daha asla eskisi gibi olmayacak biçimde değiştirmeyi vaat ediyor.

HTC Vive, bir VR paketinde görülebilen en sarmalayıcı deneyimi sunarak insanları bir anda başka dünyaların içine yerleştiriyor. HTC ve Valve, Hareket Algılayan Kontrol Birimleri ile Tam Oda Ölçeğinde 360 Derece Çözüm’ü hayata geçirerek ayağa kalkıp etrafta dolaşmanıza ve sanal alanınızı keşfetmenize, nesneleri her açıdan incelemenize ve çevrenizle gerçek anlamda etkileşime girmenize imkân veriyor. HTC Vive sanal gözlük yüksek kaliteli grafik, saniyede 90 kare video ve inanılmaz ses kalitesi sunuyor.

Vive ile ilgili konuşan HTC Bağlantılı Ürünler Bölümü İcra Direktörü Jeff Gattis “HTC Vive, eğlenme, birbirimiz ile iletişim kurma, öğrenme ve zaman içinde üretkenliğimizi artırma şeklimizi tamamen yeniden tanımlayan bir uçtan uca çözüm ile sanal gerçekliği ana görüş haline getirmemize yardımcı olmaları için tüm geliştirici ve içerik üreticileri için heyecan verici bir fırsat sunuyor. HTC Bağlantılı Ürünler İcra Direktörü Jeff Gattis, “HTC Vive bir gerçek. Ve şu an burada. 2016 başlamadan önce de tüketiciler için hazır olacak” dedi.

HTC Vive geliştirici sürümü bu bahar, tüketici sürümü ise 2015 yılının sonundan itibaren piyasaya sürülecek.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 22

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir