Tasarım Ürünler

Mobil ultrason cihazı ile bebeğinizi evinizde izleyin

BabyWatcher, anne ve babalara güvenle bebeklerinin görüntülerini izleyebilme, kaydetme ve paylaşma imkanı sunmaya hazırlanıyor. BabyWatcher, hiçbir medikal uzmana gerek olmaksızın tehlikesiz ve güvenle kullanılabilen tek ultrason cihazı olma özelliğini de taşıyor.

Mobil ultrason cihazı ile bebeğinizi evinizde izleyin

Anne ve babaların hamilelik boyunca güvenle, diledikleri zaman, diledikleri yerde ve kiminle isterlerse bebeklerini görebilmelerini sağlayan BabyWatcher mobil ultrason cihazı bildiğimiz ultrason cihazlarının tüm tıbbi tanı teşhis kısımlarını ortadan kaldırarak geriye bebeğin hareketlerinin ve büyüyüşünün gözlemlenebildiği ve bunun beraber 2 boyutlu video ve fotoğraf kaydı yapılmasını sağlıyor.

Tüm klinik çalışmaları yapılan cihaz herhangi bir tıbbi uzmana ihtiyaç olmadan kolayca uygulanabiliyor.

3 gün, 1 hafta veya 2 hafta olmak üzere 3 tip kiralama seçeneği bulunacak olan BabyWatcher cihazları, buna ek olarak uzun süreli kiralamalar da sağlayacak. Hamilelik sürecinde olan sevdiklerine bu eşsiz deneyimi sunmak isteyenler de gift cardlar ile BabyWatcher kiralamasını hediye edebilecekler.

Evde ultrason cihazı

Tamamen steril bir biçimde kullanıma hazır olarak beraberinde kullanım kılavuzu ve jel ile özel kutusunda kullanıcıya sunulan ürün, 2017 Avrupa En İyi Bebek Teknolojisi ve 2017 Avrupa İnovasyon Ödülü’ne sahip.

Oturduğunuz yerden birkaç küçük işlemle çalışan cihaz, dilediğiniz süre boyunca kapınıza teslim edilerek bu deneyime ulaşabilmenizi sağlıyor. 2017 sonunda Android Market ve Apple Store’da uygulamaları da indirilebilecek olan ürün, “Save and Share” özelliği ile kaydetme, saklama ve sosyal medyada paylaşma imkanı da sunacak.

Ürüne şimdiden kayıt yaptırmak için www.parentaz.com’u ziyaret etmek yeterli.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 22

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir