Akıllı Telefonlar

LG V30 akıllı telefon ses ve görüntü kalitesine güvenliği de ekliyor

LG V30, V serisi telefonların gücünü geliştirerek tamamen yeni bir mobil deneyim sağlarken en uygun multimedya özelliklerini de sunuyor. Yeni V30 birçok kolay ve işe yarar özelliğe sahip: Çiftli kamerada sektördeki ilk F1.6 diyafram açıklığı ve Crystal Clear Lens, herkesin film kalitesinde videolar yapabileceği Cine Video modu, ince ve hafif minimal tasarıma sahip OLED FullVision ekran, gelişmiş Hi-Fi Quad DAC ile üst düzey ses, B&O PLAY ile ses ayarı, Google Asistan ve Ses Tanıma. V30 üst sınıf akıllı telefonların evrimine yeni bir standart getiriyor.

Çiftli kamerası çok daha parlak ve canlı renkler için cam bir lense sahip olan sektördeki ilk F1.6 kamera ile destekleniyor. Cine Video modu kullanıcıların herhangi bir videografi eğitimine gerek duymadan V30 ile film gibi videolar çekmesine imkan veriyor. V30’un arkasındaki ana kameranın F1.6 diyafram açıklığı daha aydınlık ve daha dinamik çekimler için içeriye daha fazla ışık girmesini sağlıyor.

LG V30 kamera özellikleri

Yeni V30 ile fotoğraf çekmek ise çok daha ilerlemiş durumda. Kameranın Manüel Modu, Graphy ile yepyeni bir beceri seviyesine çıkıyor. Herhangi bir fotoğraf meraklısı, Graphy ile sadece görüntüyü seçip deklanşöre basarak kaliteli fotoğraflar üretebiliyor. Kullanıcılar Manüel Mod ile Graphy’nin sitesinden ya da mobil uygulamasından profesyonel görüntüler seçebiliyor ve bunlara beyaz ayarı, deklanşör hızı, diyafram açıklığı ve ISO gibi daha önceden belirlenmiş ayarları uygulayabiliyorlar.

LG V30, derli toplu, ince ve hafif bir gövdedeki OLED FullVision ekranın gücü üzerinde inşa ediliyor. V30, büyük 6-inçlik 18:9 OLED FullVision ekranına rağmen V20’den 8 mm daha kısa ve 3 mm daha ince olarak hem daha sağlam hem de daha güvenli bir tutuş sağlıyor. V30, sadece 7.3 mm’lik kalınlığı ve 158 g’lık ağırlığıyla 6 inç ve üstü kategorideki akıllı telefonlar arasında da en hafifi. Ön ve arkasını kaplayan kırılmaz cam, tüm kenarları boyunca kıvrılarak düz ve bütünleşmiş bir görüntü ve his veriyor.

LG V30

LG, V30’u gerçek ve üstün akustik deneyimi sağlayacak dünyanın en iyi bilinen ses markası B&O PLAY’in ses mühendislerinin geliştirdiği ses düzenlemesine sahip Hi-Fi Quad DAC ve üst düzey müzik dinleme deneyimi için özel olarak düzenlenmiş B&O PLAY kulaklıklarıyla birlikte sunuyor.

LG V30’daki Google Asistan telefona özel benzersiz yetkinliklere sahip. “OK Google, romantik bir Cine Video çek” demenizle Cine Video, Romantik ayarıyla aktif hale geliyor. “OK Google, geniş açılı bir selfie çek” dediğinizde de ön yüzdeki kamera geniş açılı mod ile aktif hale geliyor. V30’daki Google Asistan, kullanıcıların çok yüksek sesli ortamlarda bile “OK Google” ses komutunu kullanarak gelişmiş sinyal işlemenin avantajlarından faydalanmasını sağlıyor.

LG V30’un sahip olduğu dört seçenek güvenliği hiç olmadığı kadar geliştiriyor. V30, Yüz Tanıma’yla telefonun ekranı kapalıyken bile ön kamerayı kullanarak ve hiçbir düğmeye basmadan anında açılabiliyor. Ses Tanıma, kullanıcının sesinin kombinasyonlarını ve kullanıcı tarafından tanımlanmış parolaları (3 ile 5 hece en ideali) kullanarak V30’un kilidini açabiliyor. Güvenilir Parmak İzi Sensörü, hızlı ve doğru güvenlik için telefonun arkasında. Tıklama Kodu da V30’u açmak için ekran üzerinde bir desen çizdiriyor.

V30, 21 Eylül’den itibaren Güney Kore’de sonrasında da Kuzey Amerika, Asya, Avrupa, Afrika ve Orta Doğu’daki kilit pazarlarda tüketicilerin beğenisine sunulacak. 64GB ROM V30 dört şık renge sahip olacak: Aurora Siyahı, Bulut Grisi, Fas Mavisi ve Lavanta Moru. 128GB depolama alanına sahip LG V30+ ise seçili pazarlarda satışa sunulacak.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 77

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir