Akıllı Telefonlar

Sony Xperia M4 Aqua sekiz çekirdekli 64 bit akıllı telefon

Xperia M4 AquaBarselona’daki MWC 2015 Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtılan Sony Xperia M4 Aqua akıllı telefon 13 megapiksel güçlü kamerası, sekiz çekirdekli 64 bit işlemcisi, suya dayanıklı tasarımı ve pil ömrü ile dikkat çekiyor.

Suya dayanıklılık teknolojisini orta segment akıllı telefon kategorisine getiren Sony Xperia M4 Aqua entegre 4G LTE özelliğine sahip Qualcomm Snapdragon 615 işlemci, Android 5.0 Lollipop işletim sistemi ve iki gün süren batarya ömrüyle öne çıkıyor.

Sony Xperia M4 Aqua akıllı telefonda Sony OmbiBalance tasarım ve suya dayanıklı kapaksız microUSB şarj ünitesine ek olarak 13MP arka kamera, Sony’nin F2.0 geniş diyafram açıklığı ve ISO 3200 hassasiyete sahip Exmor RS mobil sensör ile akıllı Superior Auto Mode özelliği ve 5 MP ön kamera bulunuyor.

Xperia M4 Aqua’da selfie düzenleme özelliğine ek olarak, Sound Photo uygulaması, fotoğraflara ortam sesini ekleme imkanı sağlıyor. Portrait Retouch özelliği ise kullanıcıların fotoğraflarına eğlenceli efektler eklemesine olanak tanıyor. Kullanıcılar, Movie creator uygulaması ile fotoğraflarını 30 saniyelik bir videoya dönüştürerek kolayca sosyal medyada paylaşma şansı sunuyor.

Sony Xperia M4 Aqua

Suya dayanıklı Sony Xperia M4 Aqua cep telefonu
Sony’nin son teknoloji ve büyük bir incelikle tasarladığı Sony Xperia M4 Aqua, güçlendirilmiş cam ekranı, 136 gram ağırlığı ve IP65/68 suya dayanıklılık sertifikasıyla performansıyla olduğu kadar tasarımıyla da fark yaratıyor. Suya dayanıklı gövdesi, kapaksız microUSB şarj ünitesiyle her yerde rahatça akıllı telefonunuzu kullanmaya olanak sağlıyor. Sony Xperia M4 Aqua, Android 5.0 Lollipop işletim sistemiyle kullanıcılarla buluşuyor.

Sony Xperia M4 Aqua cep telefonu

Sony Xperia M4 Aqua fiyatı
Suya dayanıklı Sony Xperia M4 Aqua akıllı telefon tek SIM ve çift KIM kartlı iki versiyon seçeneği ve beyaz, siyah, mercan ve gümüş renk seçenekleri ile satışa sunuluyor. Sony Xperia M4 Aqua satış fiyatı 299 Euro.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 77

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir