Akıllı Telefonlar

LG G4 cep telefonu Türkiye’de

LG G4 cep telefonu

LG’nin bugüne kadarki en iddialı akıllı telefonu olan LG G4 tüm Türkiye’de telefonseverlerle buluşuyor. Zarafet, eşsiz bir görsel deneyim ve insan odaklı kullanıcı deneyimleri sunan LG G4, geçtiğimiz ay yapılan tanıtımının ardından tüm dünyayla birlikte Türkiye’de de kullanıcısıyla buluşuyor.

LG G4 akıllı telefon

LG G4 için önceye kıyasla çok daha profesyonel özellikler geliştirdiklerini ifade eden LG Electronics Türkiye Genel Müdürü Calvin Cho, “Mükemmel Görün, Mükemmel Hisset” konseptiyle geliştirilen LG G4 akıllı telefonun altı farklı renkte, tamamen el işçiliğiyle üretilen orijinal deri arka kapağı ile üretildiğine dikkat çekti.

LG G4 Türkiye satış fiyatı ve renk seçenekleri

Deri kapaklı LG G4 akıllı cep telefonu saf Seramik Beyazı, Metalik Gri ve Parlak Altın seçenekleriyle de telefonseverlerin beğenisine sunuluyor. LG G4’ün Türkiye’de satış fiyatı 2.199 TL.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 77

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir