Akıllı Telefonlar

LG G4 deri arka kapak üretimi 12 hafta sürüyor

LG G4 deri kapak

Motorola‘nın deri arka kapaklı Moto X modelinden sonra LG’nin yeni amiral gemisi LG G4 akıllı telefon da özel deri arka kapağı ile dikkatleri üzerine çekiyor. LG G4’ün deri arka kapağının üretimi 12 haftayı bulunuyor.

Samsung Galaxy S6 ve S6 Edge akıllı telefonların dış yüzeyinde özel malzemenin kullanılmasının ardından telefon meraklılarının hatırı sayılır miktarda para ödeyerek satın aldıkları akıllı telefonlarda beklentileri de doğal olarak artmaya başladı.

Deri arka kapaklı LG G4 akıllı telefon

Deri arka kapaklı LG G4 akıllı telefon
LG firması dünyanın değilse de Kore’nin deri kaplı ilk akıllı telefonunu ürettiğini ifade ediyor. Firmanın açıklamalarına göre, LG’nin “makul lüks” olarak tanımladığı deri arka kapak ciddi bir üretim süresi ve emek isteyen bir süreç.

Deri arka kapak üretimi

Deri arka kapak üretim süreci
LG G4 akıllı telefonun deri arka kapağının üretimi 12 haftayı buluyor. Deri arka kapağın üretim süreci 4 gün süren normal arka kapak sürecinden neredeyse 10 daha uzun zaman alıyor. Deri kapağın üretiminde ‘epidermis’ olarak adlandırılan ve yüksek kalitedeki manda derisinin sadece üst katmanından elde edilen malzeme kullanılıyor.

Deri arka kapaklarNefes alan ve sıcaklığı yayan deri arka kapak yapısı
LG G4 cep telefonunun arka kapağındaki deri malzeme 0.001 mikrometre gözenekleri sayesinde nefes alan bir yapıya sahip. Bu malzeme ve işlem sonucunda pürüzsüz, yumuşak dokusu ile sıcağı dağıtan bir yapı elde ediliyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 77

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir