Akıllı Telefonlar

Samsung Galaxy S6 Edge

Samsung Galaxy S6 Edge

Samsung Electronics, baştan aşağı yenilenen teknolojisiyle mobil deneyimi yeniden tanımlayan Samsung Galaxy S6 Edge’in tanıtımını Barselona’da gerçekleştirdi. Tasarım, ve performansta standartları yeniden belirleyen Samsung Galaxy S6 Edge üstün kaliteli malzemelerle en gelişmiş Samsung teknolojisini kusursuz biçimde harmanlayarak tüketicilere sunuyor.

Galaxy S6 Edge

Galaxy S6 Edge bir yandan benzersiz ve çarpıcı bir estetiğe sahipken diğer yandan sağlam bir tutuş ve dünyanın ilk çift kenarlı kavisli ekran teknolojisi sayesinde kullanıcıyı içine alan bir görüntü deneyimi sunuyor.

Galaxy S6 Edge inanılmaz canlı, parlak ve hızlı görüntüler sunan ön ve arka kameralar ile donatılmış. F1.9 mercekleri, hem 5 MP ön hem de 16MP arka kameralarda yer alan yüksek çözünürlüklü sensörler, karanlıkta dahi herhangi bir akıllı telefonda elde edilebilecek en yüksek görüntü kalitesini sağlıyor.

Samsung Galaxy S6 Edge cep telefonu

Samsung Galaxy S6 Edge işlemci teknolojisi
Sadece 7.0 mm inceliğinde, 132 gram ağırlığındaki Samsung Galaxy S6 Edge günümüzün en gelişmiş, en son Samsung çekirdek teknolojisi ile bütünleşmiş şekilde üretilmiş. Dünyanın ilk 64 bitlik platform üzerinde çalışan 14nm mobil işlemcisi, yeni LPDDR4 bellek sistemi ve UFS 2.0 taşınabilir belleği sayesinde Galaxy S6 Edge daha düşük enerji tüketimiyle daha yüksek performans ve bellek hızı sağlıyor.

Galaxy S6 Edge akıllı telefon

Hızlı şarj ve kablosuz şarj özelliği
Samsung Galaxy S6 Edge akıllı telefon WPC ve PMA standartlarını destekleyen piyasadaki herhangi bir kablosuz şarj yastığı ile şarj edilebiliyor. Aynı zamanda son derece hızlı, kablolu şarj özelliği sayesinde Galaxy S5’ten 1,5 kat daha hızlı şarj edilebiliyor ve sadece 10 dakika şarj ettikten sonra yaklaşık 4 saat kullanım süresi sağlıyor.

Samsung Galaxy S6 Edge fiyatı
Galaxy S6 Edge cep telefonu 10 Nisan 2015 tarihinden itibaren 32 / 64 / 128GB bellek alternatifleri ve İnci Beyazı, Safir siyahı, Platin Sarısı ve Zümrüt Yeşili renk seçenekleriyle tüm dünyada 20 ülkede aynı anda piyasaya sunulmuş olacak. Samsung Galaxy S6 Edge satış fiyatı 32 GB modeli için 849 Euro, 64 GB modeli için 949 Euro ve 128 GB bellekli modeli için de 1049 Euro.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 77

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir