Akıllı Telefonlar

Samsung Galaxy S5 Plus

Samsung yeni akıllı telefonu Samsung Galaxy S5 Plus’ı duyurdu. Serinin amiral gemisi Galaxy S5 ile benzer özellikler içeren Samsung Galaxy S5 Plus cep telefonu Adreno 420 GPU destekli dört çekirdekli 2.5 GHz Snapdragon 805 işlemciye ve 1080p çözünürlükte 5.1 inç büyüklüğünde Super AMOLED ekrana sahip.

Samsung Galaxy S5 Plus
Samsung Galaxy S5 Plus telefon özellikleri
Yeni Samsung Galaxy S5 Plus akıllı telefon 5.1 inç Full HD ekranına ilave olarak 2 GB RAM beleğe, 16 megapiksel çözünürlüklü arka kameraya, parmak izi sensörüne ve 2.800 mAh kapasiteli pile sahip. 225 Mbps LTE bağlantı hızına sahip Galaxy S5 Plus akıllı telefon 4K kalitesinde video kaydedebiliyor. Cihazın dikkat çeken diğer özellikleri arasında kalp hızı sensörü IP67 standardında suya dayanıklılık göze çarpıyor.

Galaxy S5 Plus

Samsung Galaxy S5 Plus fiyatı
Resmi duyurusu Hollanda’dan gerçekleştirilen Samsung Galaxy S5 Plus akıllı telefonun diğer ülkelerde satışa sunulup sunulmayacağı henüz belli değil. Dört renk seçeneği ile telefonseverlerin beğenisine sunulacak olan Galaxy S5 Plus satış fiyatı hakkında da henüz herhangi bir ipucu yok.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 77

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir