Akıllı Telefonlar

Huawei P8max akıllı telefon

Uzun pil ömrü, Işık İzi Modu özelliğine sahip kamerası, göz alıcı tasarımı ve ses kalitesiyle Huawei’nin 6,8 inç geniş ekranlı akıllı telefonu P8max 2015’in dikkat çekecek modellerinden.

Huawei P8maxHuawei P8max akıllı telefon özellikleri
Huawei P8max akıllı telefon 16:9 ekran oranıyla en iyi görsel deneyim için tasarlanmış. 4.360 mAh kapasiteli pili ve Huawei’nin yenilikçi enerji tasarruf teknolojisi ile uzun soluklu pil ömrü vaat eden Huawei P8max akıllı telefonda 15 saatten fazla kesintisiz olarak çevrimdışı video izlemek mümkün.

5 megapiksel ön 13 megapiksel arka kamera
5 + 13 MP kamera kombinasyonu ile gelen Huawei P8max akıllı telefonun arka kamerasında kullanılan optik görüntü sabitleme teknolojisi, profesyonel dijital fotoğraf makinelerinde kullanılan sistemle benzer şekilde ve çift tonlu flaş desteği sayesinde gece fotoğraflarında gerçeğe en yakın renkleri kolayca yakalamaya yardımcı oluyor.

P8max6.8 inç geniş ekran
Huawei, P8max ile ilk kez bir cep telefonunda 6,8 inç büyüklüğünde JDI ekran kullanıyor. Bu aynı zamanda, bugüne kadar bir mobil telefonda kullanılan en geniş Full HD ekran. 16:9 geniş ekran, cihazın daha ince bir yapıya sahip olmasını ve kolayca taşınmasını sağlıyor. Huawei P8max’ın 6,8 inç’lik geniş ekranı ve sahip olduğu 4.360 mAh’lik güçlü bataryası 6,8 mm inceliğinde bir gövde içine yerleştirilmiş.

Yekpâre arka yüzey
Huawei P8max’ın en belirgin karakteristik özelliği, yüzde 94 metal malzemeden üretilen yekpare arka yüzeyi. Cihazın gövdesi, havacılık sektöründe kullanılan standartlarda alüminyum bloklardan üretildi. Huawei P8max, aşırı ısınmanın önüne geçmek için sektörün en iyi ısı dağıtım çözümünü kullanıyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 77

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir