Akıllı Telefonlar

Boeing Black akıllı telefon ile yüksek seviye güvenlik

Boeing, BlackBerry ile işbirliğine giderek son derece güvenlikli Boeing Black akıllı telefon üretmeyi planlıyor.

Boeing Black akıllı telefon

Bloomberg televizyonunda yayınlanan bir röportajda konuşan BlackBerry CEO’su John Chen, ABD Savunma Bakanlığı ve İç Güvenlik Bakanlığı (Homeland Security) personelinin kullanımına yönelik olarak kendi kendini yok edebilen bir akıllı cep telefonu geliştirme kararı aldıklarını açıkladı.

Boeing Black akıllı telefon özellikleri
Yanlış ellere düşmesi durumunda mevcut bilgilerin korunması için kendi kendini yok etme özelliğine sahip olacak olan Boeing Black akıllı telefonun dikkat çeken diğer yönleri arasında Android işletim sistemi, çift SIM kart yuvası, disk şifreleme ile donanım kriptolama yer alıyor.

Değiştirilebilir arka kapak özelliği sayesinde Boeing Black cep telefonuna uydu veya radyo bağlantısı, güneş enerjili şarj ve biyometrik sensör gibi ekstra özellikler kazandırmak da mümkün olacak.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 77

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir