Akıllı Telefonlar

HTC One M8

HTC, birçok ödül sahibi HTC One (M7)’yi en iyiye ulaşmak için evrimleştirdiği yeni HTC One (M8)’i duyurdu. En yeni HTC Sense 6 ile kurşun gri renginde sunulan yeni HTC One (M8), yüksek kalite tek parça metal gövdesi ve Akıllı SensörHub’ı ile ihtiyaçlarınızı öngörerek günlük aktivitelerinizi kolaylaştıran Motion Launch kontrollerini kullanıyor. Yeni DuoKamera teknolojisi yaratıcı ve profesyonel görünen fotoğraflar ve muhteşem efektler sağlarken, BoomSound ise akıllı telefonlardaki yeni ses kalite standartlarını tekrar belirliyor.

HTC One M8 cep telefonu

Tasarım ve kalitede bir dönüm noktası olan yeni HTC One (M8), daha çarpıcı ancak ulaşılabilir bir görünüm için ustalıkla yeniden şekillendirilmiş gövdesi ile dikkat çekiyor. Zarif, dayanıklı ve yüksek kaliteli tek parça metal gövde 5 inç Full HD (1080p) ekranı sararken, kenarlara doğru da inceliyor. Bu da daha pürüzsüz ve doğal bir tutuş sağlayan daha yumuşak kavisler oluşturuyor.

HTC One M8 akıllı cep telefonu

2.3 GHz dört çekirdekli Krait CPU’ya sahip Qualcomm Snapdragon 801 işlemci ve entegre 4G LTE’ye sahip yeni HTC One (M8), en yeni Android versiyonu olan Android 4.4 Kit Kat işletim sistemi ile destekleniyor. Yeni HTC One (M8) aynı zamanda yepyeni HTC Sense 6 ile beraber geliyor. HTC Sense 6, cihaz içerisinde geldiği gibi Google Play Store’dan güncelleme olarak indirilebiliyor. Daha net ve daha çarpıcı bir görsel tarz sunması amacıyla tamamen baştan tasarlanan HTC Sense 6 cesur ve kişiselleştirilebilen renk temalarına yer veriyor ve daha sezgisel bir kullanıcı deneyimi sağlıyor.

Yeni HTC One (M8) dünya çapında 230’dan fazla operatör tarafından satışa sunulacak.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 77

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir