Aksesuvarlar

Ttec Mini Bluetooth kulaklık

Mini kulaklık

Ttec’in geçtiğimiz yıl çıkardığı ve pazarda büyük ilgi gören Makaron kulaklık ürün ailesinin en yeni üyesi Makaron Mini. Kulaklık kullanımında büyük rahatlık sağlayan Ttec Makaron Mini özel klips tasarımı sayesinde yakaya kolayca takılabiliyor ve otomatik kablo sarma sistemiyle kablo karmaşasını tek tuşla ortadan kaldırıyor.

Estetik tasarımıyla göz kamaştıran Ttec “Makaron Mini”, 3 farklı boyda kulaklık ucuyla da kişiye özel kullanım imkanı sağlıyor. Bu şekilde, kulaklığın kulağın içine oturmaması gibi durumların önüne geçiyor. Makaron mini tasarımı ve siyah rengi ile her kıyafete de uyum sağlıyor.

Mini Bluetooth kulaklık

5 saate kadar konuşma, 110 saate kadar bekleme süresi sunan bu Bluetooth kulaklık, son aranan numarayı tekrar arama olanağı veriyor ve otomatik olarak tekrar eşleşme sağlıyor. “Makaron Mini”de destekleyen modellerde sesli arama özelliği de bulunuyor.

“Ttec Makaron Mini” Bluetooth kulaklığı, Turkcell satış noktalarında ve teknoloji mağazalarında 79,90 TL’lik önerilen satış fiyatıyla satın almak mümkün.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 95

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir