Aksesuvarlar

LG Rolly katlanabilen kolay taşınabilir klavye

LG Rolly katlanabilen klavyeGünümüzün çoğu cihazında bulunan dokunmatik ekranlar hayatımızı kolaylaştırmakla beraber gerçek anlamda bir klavye kullanmanın esnekliğine ve zenginliğine ulaşabilmiş değiller. LG’nin yeni taşınabilir klavyesi Rolly katlanıp dürülebilen yapısı ile hem yerden kazandırıyor ve hem de fiziksel klavye konforu sunuyor.

katlanabilen klavye

LG Rolly katlanabilen klavye
Yeni LG Rolly gerçek anlamda katlanabilen mekanizması ile piyasada mevcut silikon ve benzeri malzemelerden üretilmiş diğer portatif klavyelerden ayrı bir konuma sahip. Kablosuz özellikli LG Rolly katlanabilir klavye darbelere dayanıklı polikarbon ve ABS plastikten üretilmiş. LG katlanabilir klavye dört sıralı bir tuş takımına sahip.

Bir adet AAA tip pil ile çalışan LG Rolly katlanabilir klavye 3 aya kadar kullanım süresine sahip. Katlı durumdaki klavye açıldığında Bluetooth 3.0 bağlantı üzerinden mobil cihazlara otomatik olarak bağlanabiliyor. İki cihazla birlikte eş zamanlı olarak da kullanılabilen LG Rolly klavye tek bir tuşa basmak suretiyle bir cihazdan diğerine kolay ve pratik bir şekilde geçiş yapabiliyor.

Klavyeyi kullandıktan sonra katladığınızda gücü otomatik olarak kapanıyor ve cebe ya da el çantasına kolayca sığan pratik bir yapıya bürünüyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 95

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir